Mutlu inekler, en sevilen peynirler!

Mutlu inekler, en sevilen peynirler!
Karacabey SÜTAŞ A.Ş., son reklam kampasıyla birbirinden lezzetli peynirlerinin tanıtımında yine ‘Mutlu İnekler’i baş rolde oynattı.
‘ Türkiye’nin doğal lezzet uzmanı ve lider markası’ ünvanıyla yola çıkan SÜTAŞ’ın son reklam kampanyasında birbirinden lezzetli Sü-taş peynirlerinin sevgiyle ve özenle hazırlandığı vurgulanıyor.
Reklam tanıtımında, “Birbirinden lezzetli Sütaş peynirler öylesine özen ve sevgiyle hazırlanır ki, tabakta küçücük bir peynir kırıntısı bile kalsa, ineklerimiz arkasından ağlar” temasının işlendiği peynirleri çok sevilen mutlu Sütaş ineklerinin gösterisine sahne oluyor.
Kampanyanın reklam filminde, kahvaltı masasındaki peynir tabağında kalan küçücük bir peynir kırıntısı gözlerden kaçınca, SÜTAŞ çiftliğindeki inekler, peynirlerinin sevilmediği hissine kapılıp hüngür hüngür ağlamaya başlıyorlar. Neyse ki evin küçük kızı unutulan peynir kırıntısını farkedip afiyetle yiyor. Tabaktaki son kırıntı da yenilince SÜTAŞ çiftliğinde tam bir şenlik başlıyor. Mutluluktan dans eden, zıplayan, halay çeken inekler ekran başındakileri her defasında güldürmeyi başarıyor.
Bu arada, reklam filminde, çocukluğumuzdan kalan “tabakta lokma bırakma, arkandan ağlar” deyişine de hoş bir gönderme yapılıyor. Böylece “Sütaş’ın inekleri çok mutlu, çünkü Sütaş peynirlerini herkes çok seviyor” mesajı veriliyor.
Bu sıradışı reklam kapmanyası ile gündeme oturan Sütaş’ın birbirinden lezzetli, hepsi yüzde 100 doğal çeşit çeşit peynirleri, peynirseverlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.