“Mustafakemalpaşa sevdalıları DP’de toplanıyor”

Dede, iddialı konuştu: İnsanları mutlu bir kent yaratacağız!

AKP, MHP ve CHP’ye kırgın olanların Demokrat Parti’de bütünleşmeye başladığını belirten Belediye Başkan Adayı İzzet Dede, “Mustafa-kemalpaşa’ya tarihinin altın çağını yaşataca-ğımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

CHP’de mağdur edilen İzzet Dede, sürpriz bir çıkışla Demokrat Parti’den aday olunca, dengelerin değişmeye başladığını ve bu nedenle belediye başkanlığını çantada keklik görenleri korku sardığını söyledi.
Çeltikçi’de yıllardır belediye başkanlığı yaptığını ve bu süreçte isminin hiçbir şaibeye karışmadığını belirten İzzet Dede, yalansız, talansız ve temiz bir siyaset anlayışı içinde hizmet bekleyen Mustafakemalpaşa sev-dalılarının DP’de toplanmaya başladığını kaydetti.

Yoğun ilgi gördüklerine vurgu yapan deneyimli başkan adayı, AKP, MHP ve CHP’ye kırgın isimlerin, “Nerede İzzet, Orada Hizmet”ten yana tavır almaya başlamalarını, adaletli ve “Dürüst yönetim” isteğinden kaynaklandığını ileri sürdü.
Hazırlığın tamamlandığını, dürüst, genç, dinamik, üretken, çalışkan, girişimci, uygulamacı ve kararlı bir ekiple, “Hizmet kervanı”nı yola çıkardıklarını dile getiren İzzet Dede, “ Bu güne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. Çalmadık, çaldırmadık. Bu nedenle şaibeye hiç bulaşmadık. Yalanı, talanı bilmeyiz. Biz, hizmet için varız. İnsanlar arasında ayırım yapmayız. Halka hizmeti, hakka hizmet sayarız. Birikimliyiz, deneyimliyiz, Mustafakemalpaşa sevdalısıyız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 31 Mart sabahı devralacağımız Belediye ile Mustafakemalpaşa’ya altın çağını yaşatacağız. Çevresi yeşil, havası temiz, suyu içilebilir, insanları mutlu, çağdaş bir Mustafakemalpaşa yaratacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Toz ve toprak içinde yaşamak, trafik keşmekeşliğinde boğulmak kader değildir. Öncelikle kansere dönüşen alt yapı ile içme suyu konusunu ele alacağız. İnsana yönelik yatırımlara öncelik vererek, Mustafakemalpaşa’nın çarpık kentleşme sürecine nokta koyacağız” dedi.
Erhan Onar’ın, belediye başkan yardımcısı olacağını duyuran İzzet Dede, “Kendimi şanslı sayıyorum. Sayın Onar, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Mustafakemalpaşa Spor Kulübü yöneticiliği, Mermerciler OSB Müteşebbis Heyeti ve halen sürdürdüğü Maliye Takdir Komisyonu ile Belediye meclis üyeliği görevleri sırasındaki başarılı çalışmalarıyla kendisini kanıtlamış bir isimdir. Sayın Mustafa Aslan, Sayın Ekrem Üzmez gibi, burada ismini sayamadığım ancak, her kesimin övgüsünü kazanmış dürüst ve çalışkan arkadaşlarla aynı ekipte birlikte koşturmak, benim olduğu kadar Mustafakemalpaşa için de şanstır. Pırıl, pırıl isimlerle, çok kaliteli bir ekip oluşturduk. Gece demeden, gündüz demeden koşturmak ve Mustafakemalpaşa’ya çağ atlatmak için kolları sıvadık. Demokratik bir yarışa girdik. Belediye başkanı adayı tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.