Mustafa Esgin halkla buluştu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, TBMM çalışmalarının ardından “Vekil Burada, Vekil Heryerde” mottosuyla başlattığı halk buluşmalarının ilkini Karacabey Gazi Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Halkla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Esgin’e Karacabeyliler yoğun ilgi gösterdi.
Esgin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki genel kurul çalışmalarının ardından ayağının tozuyla Bursa’ya gelerek “Vekil Burada, Vekil Heryerde” mottosuyla başlattığı Halk Buluşması kapsamında Karacabey Gazi Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Karacabey’in Gazi Mahallesi’nde bulunan Balıkesirliler Derneği’nde yapılan kahvaltılı programa, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, AK Partili yöneticiler, Karacabey Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Vural, Osman Çatak, Ahmet Şen ile Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Yavaş ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Bize seçimlerde en fazla oyu veren Gazi Mahallesi’ne teşekkür etmek istedik. Bize çok büyük bir teveccüh gösterdiniz. Bizlere, milletvekillerimize ve Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Vatandaşımız bizden seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarla iç içe olan ve onların beklentilerini ve taleplerini dinleyerek çözüm yollarını arayan bir siyaset bekliyor. İlçe Başkanımızla, belediyemizle ve milletvekillerimizle bu şuur doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız sürekli devam edecek. AK Parti olarak bu seçimlerde istikbal ve istiklal mücadelesi verdik. Bizim karşımızda hiçbir proje ortaya koyamayan ve sadece AK Parti’nin gitmesi için uğraşanlar ikbal ve iktidar mücadelesi verdiler. Seçimlerin akabinde vatandaşlarımız Türkiye’nin istiklali ve istikbali için mücadele eden kadroları tercih ettiler. Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen AK Parti’den yana tercihinizi kullandınız. Seçimlerde umduğunu bulamayanlarda şuan da kendi siyasi yapıları içerisinde ikbal ve iktidar mücadelelerine devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.
Karacabey’de ilki gerçekleşen halk buluşmasında vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini yerinde dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Vekil Burada, Vekil Her yerde adını verdiğimiz halk buluşmalarında vatandaşlarımızı ayağımıza çağırmak yerine biz onların yanına giderek bizlerden beklenti ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Halk Buluşmaları’nın ilkinde Karacabey Gazi Mahallesi’ndeki 7’den 70’e, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına mahalle halkımızla birlikteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da emrettiği üzere halkımızla her anlamda hemhal olma, halkımızın derdini dinleme, sorunlarına çare olmak noktasında Halk Buluşmalarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz” dedi.
Vatandaşlarla her zaman birlikte olacağını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Seçim döneminde gittiğimiz her yerde sadece seçim dönemlerinde sizi görmek istemiyoruz demiştiniz. Bugün buradayız. Sizinle her zaman bir araya gelerek, istek ve taleplerinizi dinleyeceğiz. Bizim Ankara’ya gitmemizdeki en önemli neden sizlersiniz. Sizin problemlerinizi ve istekleriniz dinleyerek Ankara’ya taşıyarak çözüm yolları aramak bizim görevimiz. Sizin dertlerinizle dertlenmek için buradayız. Ankara’daki odamız ve ortamımız hepinize açık. Kendi eviniz gibi gelip gideceksiniz. Her ay başka bir mahallemizde bu toplantıları yapacağız. Esnafları ve vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Vekil burada, vekil her yerde. Verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye sözlerini noktaladı.
Konuşmaların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, vatandaşlarla bire bir görüşerek onların istek ve taleplerini dinledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.