Murat Hüdavendigar’dan Keyifli Okul Atölyem

Karacabey Murat Hüdavendigar İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Dilek Yılmazer danışmanlığında, “Keyifli Okul Atölyem” isimli eTwinning Projesi yürütüyor. Öğrenciler, projenin drama, sanat ve kodlama atölyelerinde çeşitli etkinliklere katılarak dersleri daha eğlenceli bir şekilde işliyorlar.
Dramada kendi yaptıkları maskelerle masal canlandıran öğrenciler, sanat atölyesinde siluet çalışması, kodlama atölyesinde ise hama boncuklarla kodlama yapmanın keyfine ulaştı. Öğrenciler ayrıca, dönem boyunca web2.0 araçlarını kullanarak Stem, Yaratıcı Yazma, Mutfak ve Akıl Oyunları Atölyeleri’nde de faaliyetlerde bulunacak.
Karacabey Murat Hüdavendigar İlkokulu’nun bu çalışması aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı olan EBA’da yayınlandığı bildirildi. Buna göre EBA’daki yayına; http://www.eba.gov.tr/haber/1572482288, http://www.eba.gov.tr/haber/1570109550, http://www.eba.gov.tr/haber/1572275308 ve http://www.eba.gov.tr/haber/1572274863 adreslerinden ulaşabileceği duyuruldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bu projenin gerçekleştirilmesinde, başta tüm öğrencilerimiz olmak üzere, okul yönetimini ve danışman öğretmenimizi tebrik ederim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.