Müftülük personeli bilgilendirildi

Karacabey Müftülüğü bünyesindeki 130 personel, “Ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi” konulu seminerde eğitimlerini tamamladı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, “Ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi” konulu protokol kapsamında başlatılan seminerler sona erdi.
Abdullahpaşa Kur’an Kursu’nda gerçekleşen eğitimleri, Mustafakemalpaşa Müftülüğü’nde görevli Formatör Lütfi Gökgün verdi. İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı da, verdiği eğitimler nedeniyle Formatör Lütfi Gökgün’ü plaketle onurlandırdı.
Seminerlere katılan tüm personeline teşekkür eden Müftü Hikmet Yazıcı, aile gibi çok önemli bir kavramın iyi algılanması ve kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi. Müftü Yazıcı, “İlçe merkezi ve köylerimizde görevli tüm personelimizin katılımıyla gerçekleşen seminerlerin çok faydalı geçtiğini düşünüyorum. Çünkü bizler kutsal bir görev üstlenmekteyiz. Bulunduğumuz toplumu iyi ve güzel ahlaka yönlendirmek durumundayız. Bu nedenle de aile ve kadına şiddete yönelik alınan bu eğitimlerin çok önemli olduğu kanaatindeyim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.