Müdür Yardımcılarında rotasyon!

Sekiz yılını dolduran yöneticilerin yeni okulları belli oldu
Karacabey’de,“Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği” gereği 8 yılını dolduran Okul Müdür ve Müdür Başyardımcılarının yeni yerleri belli oldu.
01-05 Ekim 2011 tarihleri arasında başlayan başvurular sonunda en fazla 25 eğitim kurumunu tercih eden müdür başyardımcısı ile müdür yardımcıları, puanlarına uygun yerlerde görevlendirildi.
Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin yayınlanmak üzere düzenlenen halinde Zorunlu Yer değiştirme uygulamasına; Eğitim Kurumu müdür başyardımcıları ile müdür yardımcıları da eklendi.
Okul Müdürleri için 5 yıl uygulaması devam ederken, yeni düzenlemeyle birlikte bulundukları eğitim kurumunda aralıksız asaleten 8 yıllık çalışma süresini tamamlayan müdür başyardımcı ve müdür yardımlarının da görev yerlerinin Yönetici Değerlendirme Formu üzerinden yapılan değerlendirme sonucu puan üstünlüğü esasına göre değiştirildiği belirtildi.
Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü de, “1. Zorunlu Yer Değiştirme Atama Listesi”ni internet sitesinde yayımladı.
13 isim yine Karacabey’de
Atama Listesi’nde 8 yılını dolduran 16 müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısından 13’ü yine Karacabey’de ancak farklı okullarda görev yapacak.
Diğer taraftan Sadık Yılmaz Ticaret Lisesi Müdür Yardımcısı Gökmen Güler Gemlik Ticaret Meslek Lisesi’ne giderken, Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Müdür Yardımcısı Edip Özcan da Mustafakemalpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne atandı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Ahmet Sağdıç ise, ilk atama listesinde herhangi bir eğitim kurumunda yer almadı. Sağdıç’ın bir hafta içinde yapılacak “2. Zorunlu Yer Değiştirme Başvuruları”nın ardından yeni görev yerinin belirleneceği bildirildi.
Yöneticilerin yeni görev yerleri
Buna göre yine Karacabey’de görev yapacak 13 ismin yeni görev yerleri şu şekilde açıklandı; Sadık Yılmaz Ticaret Lisesi Müdür Başyardımcısı Rafet Tokgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne, Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Müdür Yardımcısı Ayhan Emir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Galip Duman Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’na, Ömer Matlı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Erol Parik Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’na, Karacabey Lisesi Müdür Yardımcısı Basri Kılıç Anadolu Lisesi’ne, Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Müdür Yardımcısı Tahsin Aydın Anadolu Lisesi’ne, Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Güray Semet 14 Eylül İlköğretim Okulu’na, Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Günay Sarı 14 Eylül İlköğretim Okulu’na, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Recep Kaymaz Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu’na, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Yavaş Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu’na, İ.M.K.B. Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Behlül Gül Sadık Yılmaz Ticaret Lisesi’ne, 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hikmet Ulga Ömer Matlı İlköğretim Okulu’na, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Ayaz İ.M.K.B. Kız Meslek Lisesi’ne atandı.Zorunlu Yer Değiştirme sonuçlarının ardından müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının en kısa sürede yeni okullarında görevlerine başlaması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.