Mualla Tuğ güven tazeledi!

CHP Kadın Kolları, kongresini yaptı:

Parti binasındaki kongrenin Divan Başkanlığını eski İlçe Başkanlarından ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Mendeş yaparken, Süheyla Ertun (Başkan Yardımcısı), Kıymet Kırlı (Yazman Üye) ve Nilgün Alan (Yazman Üye) görev aldı.

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin’in de katıldığı seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Mualla Tuğ, kendisini destekleyen üyelere teşekkür etti.

Seçimlerde alınan başarılarda  Kadın Kollarının büyük payı olduğunu vurgulayan Mualla Tuğ, ekibi ile birlikte CHP’nin yerelde ve genelde yine başarılı olması için çalışacaklarını söyledi.

Tuğ, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarına daha da hız vereceklerini belirterek, “Türk kadını, bulunduğu konuma Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur. Bu nedenle de bir kez daha Yüce Atamızı şükranla anıyoruz” dedi.

Mualla Tuğ başkanlığındaki yenilenen yönetim kurulunda; Nuran Avil, Şennur Durmaz, Meral Fidan, Huriye Günata, Mualla Kuzu ve Behiye Önal yer aldı.

İl Delegeleri ise; Nuran Avil, Emine Bursalı, Ayben Demiralay, Meral Fidan, Kıymet Kırlı, Ayşe Kondu, Serpil Kurban, Fatma Mendeş, Behiye Saltan, Mualla Tuğ ve Hilal Yalın’dan oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.