Modern Panayır coşkusu başlıyor

*’Türkiye’nin tarım ambarı’ olarak bilinen Karacabey’de, çok eskiden bu yana geleneksel olarak kutlanan ve çiftçilerin bereketli geçen sezon coşkusunu yaşadığı panayır, Cuma günü start alacak.
*Tüm Güney Marmara çiftçileri arasında ün yapmış Karacabey Sonbahar Panayırı’nın, bu hafta sonu Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karasu merasında gerçekleştirileceği belirtilirken, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklama ile etkinliklere tüm bölge halkının davetli olduğunu duyurdu.

‘Türkiye’nin tarım ambarı’ olarak bilinen Karacabey, hafta sonu yine coşkulu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor…
Karacabey’de, çok eski yıllardan bu yana geleneksel olarak gerçekleştirilen ve çiftçilerin bereketli geçen sezonun coşkusunu yaşadığı Sonbahar Panayırı, Cuma günü başlıyor.
Karacabey Sonbahar Panayırı; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karasu merasında gerçekleştirilecek.
Karacabeylilerin yanı sıra, Marmara Bölgesi çiftçi ve hayvan üreticilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde; tarım makinaları, tarımsal tohum ve ilaçlar, son model traktörler, damızlık hayvanlar, teşhir ve satışı ile beraber, son derece ses getirmesi beklenen görsel şovların da ziyaretçilere zevkli anlar yaşatacağı açıklandı.
Modern yüzüyle, nostaljik duygular yaşatacak
Ülke tarımına yön veren en önemli yörelerden biri olan Karacabey’de, başta çiftçiler olmak üzere; tüm vatandaşlar için oldukça önemli projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, panayırın modernleştirilmiş yüzü ile fuar havasında olduğu kadar, nostaljik duygular yaşanmasına da olanak sağladığına dikkat çekti.
Ali Özkan, yoğun bir kalabalığın olması beklenen etkinliklerde, ilçe halkı ile birlikte tüm komşu ilçe halkını da konuk etmekten mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.