Mobil Başkan, Halil İbrahim Sofralarında

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mobil Başkan sloganıyla gerçekleştirdiği faaliyetlere bir yenisini daha ekledi. Başkan Özkan bundan böyle haftanın belirli günlerinde ilçenin farklı noktalarında sabah namazı sonrası mahalle sakinleri ile bir araya gelecek. Özkan kurulacak kahvaltı sofrasında vatandaşlarla mahalle sorunlarının yakından takip etmeyi ve önerileri bizzat dinlemeyi amaçlıyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan her fırsatta dile getirdiği istişare kültürünün önemini bir kez daha ortaya koydu. Özkan’ın ‘Mobil Başkan’ sloganı altındaki son uygulaması ise vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
‘Başkan Özkan Aranızda, Buluşalım Halil İbrahim Sofrasında’ sloganıyla AK Parti Meclis Üyeleri ile birlikte sabah namazını Hacı Erol Onur Camii’nde kıldı. Kılınan namazından ardından daha önceden duyurusunun da yapıldığı kahvehanede kurulan kahvaltıya geçen Özkan ve meclis üyelerine mahalle sakinleri de yoğun bir katılım ile eşlik etti.
Gerçekleşen kahvaltıda Başkan Özkan bu uygulamanın amacını ve yararlı olacağı noktaları anlatarak ‘Bizler istişareye gerçekten önem veriyoruz. Bu zamana kadar bunu her alanda uyguladık. Fikir aldık. Eleştirileri dinledik. Çözüm önerilerine kulak verdik. Ve şimdi sizlerle samimi bir ortamda bir aradayız. Amacımız sıcak bir ortam yaratarak çekinmeden her şeyi bizlerle konuşup paylaşmanızı sağlamak. Ben ve Meclis Üyesi arkadaşlarım sizlere kulak vermek için buradayız’ ifadelerine yer verdi.
Vatandaşlar Özkan’a bu uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletirken, mahalle hakkında yapılan yorumlar ve genel gündem hakkında sıcak bir sohbete imza atıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.