Miniklerin “Gitar Resitali”

Miniklerin “Gitar Resitali”
Karacabey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce, 19 minik kursiyerlerin düzenlediği “Gitar Konseri” beğeni topladı.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde organize edilen etkinlik ilgi gördü. Kaymakam Dursun Balaban ile eşinin de izledikleri konseri, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin, okul müdürleri, öğretmenler, Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile kursiyerlerin aileleri ve çok sayıda davetli takip etti.
Programın açılışında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, gençlere yaşam boyu sürdürebilecekleri mesleki ve sosyal kurslar verdiklerini belirterek, kurum olarak 7’den 70’e tüm topluma hizmet ettiklerini söyledi.
Çalı, konsere ilgi gösteren tüm konuklara teşekkür ederken, bu tür sosyal etkinlikleri sürdüreceklerini ifade etti.
Çalı’nın konuşmasının ardından Gitar Kursu’nu başarıyla bitiren; 19 kursiyere belgelerini Kaymakam Balaban verdi.
Kaymakam Balaban, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, HEM’in halk için güzel çalışmalara imza attığını kaydetti. Böylesine güzel sosyal faaliyetlere vatandaşların daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini belirten Balaban, kursiyerleri tek tek kutlayarak başarı diledi.
Türk Pop Müziği’nin sevilen parçalarını Şef Ayhan Gedik yönetiminde seslendiren HEM’in minik gitaristleri izleyenleri mest etti. Söyledikleri bir birinden güzel parçalarla yeteneklerini sergileyen kursiyerlerin aileleri ise haklı bir gurur yaşarken, konser bitiminde minikler alkış yağmuruna tutuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.