Minik yüzücüler sertifikalarını aldı

Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün bu yıl ilk kez düzenlediği Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme kursuna katılan minik yüzücüler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün bulunduğu Atatürk kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törende, yüzme kursuna katılan 25 kursiyer sertifikalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın elinden aldı. Yüzme kursuna katılan öğrencilerin velilerinin de hazır bulunduğu törende kısa bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, “Geleceğin yüzücülerinin Karacabey’den yetişmesini istiyoruz, daha ilk günden hedefimizi herkese spor yaptırmak olarak belirledik. Bugün kentte organize ettiğimiz spor turnuvalarıyla sosyal anlamda yeni bir dönem başlattık. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz yaz Spor Okulları’na gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi
Daha sonra minik yüzücülerin velileriyle bir süre sohbet eden Şaban Bayraktar, ilk kez düzenledikleri Yaz Spor Okulları’nda velilerin bir sıkıntı gözlemleyip gözlemlemediklerini sordu. Bunun üzerine veliler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnun olduklarını ancak, diğer kurumlarında sportif anlamda ilçeye katkı yapmasını istedi. Veliler, İlçeye bir yüzme havuzu yapılması gerektiğini dile getirerek, “Mustafakemalpaşa’da üç adet yüzme havuzu var. Bir çok ailede bu nedenden dolayı Yaz Spor Okulları için çocuklarını buradaki organizasyonlara gönderiyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne diğer kurumlarda destek olmalı. Bu yaz yüzme kursuna katılan çocuklarımız sıkılmadan bir yaz geçirdi. Kendilerine olan öz güvenleri de arttı. Yaz Spor Okulları’nın yılın tüm zamanı sürmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.