Minik şairler duygulandırdı

Başkan Koç 400 adet satın aldı:
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5/A Sınıfı öğrencilerinin şiirlerinden oluşan  “İşte Şimdi Gül Oldunuz” isimli kitaba ilgi her geçen gün artıyor.
            Kaymakamlıktan alınan izinle çıkartılan şiir kitabının tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Örnek bir çalışmaya imza atan minik şairler, Sınıf Öğretmeni Şennur Meşe önderliğindeki ziyaretlerini sürdürüyor.
            Minik öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ve Kaymakam Dursun Balaban’ın ardından dün de Belediye Başkanı Ergün Koç ile Garnizon Komutan Vekili ve Askerlik Şubesi Başkanı Per.Kd.Bçvş. Ergün Çolakoğlu’nu ziyaret etti.
            Belediye Başkanı Ergün Koç, öğrencilerin örnek çalışmasını takdirle karşıladığını belirtti. Gözyaşlarına hakim olamayan Başkan Koç, 400 adet şiir kitabını satın alarak öğrencileri çok sevindirdi.
            Öğrencilere yaşamla ilgili önerilerde bulunan Koç, çok çalışmaları gerektiğine dikkat çekti. Dünyadaki baş döndürücü yarışa ortak olabilmeleri için öğrencilerin kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğini belirten Koç, “Unutmayın ki, ülkesini en çok seven, görevini en iyi yapandır. Olanaklarınız geniş. Bunları çok iyi değerlendirin” dedi.
            Daha sonra Garnizon Komutan Vekili ve Askerlik Şubesi Başkanı Per.Kd.Bçvş. Ergün Çolakoğlu’nu ziyaret eden minik şairler, burada da ilgiyle karşılandı. Minik öğrencilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çolakoğlu, “5. sınıf öğrencilerinin böylesine örnek bir çalışmaya imza atmaları onur verici. Kendilerini kutluyorum. Vatanını ve milletini seven bireyler olduğu sürece bu ülkeye kimse zarar veremez” diyerek duygularını ortaya koydu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.