Milletvekilleri Aydın ve Mesten’den Ali Özkan’a ziyaret

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten, ilçe gündeminde yer alan konular hakkında kendisiyle istişarelerde bulunarak, ilçe sorunlarına ve beklentilere ilişkin Başkan Özkan’la fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un da hazır bulunduğu ziyarette, ilçe sorunları ve çözüm yollarına ilişkin konular masaya yatırılırken, misafirlerini Karacabey’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Özkan, ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkürlerini iletti.

Tüm dinamiklerin desteğiyle Karacabey’i geleceğe taşıyacağız

Bursa Milletvekilleri Aydın ile Mesten’in, ilçe sorunlarına gösterdikleri duyarlılık için tüm vatandaşlar adına kendilerine minnettar olduklarını ifade eden Başkan Özkan, Karacabey’i geleceğe taşıma noktasında tüm dinamiklerin desteğini alarak, ortak akıl çerçevesinde mevcut hedeflere doğru, kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.