‘Millet İttifakı’ndan Ayhan Tayfur’a tam destek

Karacabey’de Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde halkla buluşan Ayhan Tayfur’a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Millet İttifakı çatısı altında seçimlere girecek olan İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz Salı günü Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in de katılımıyla yapılan aday tanıtım töreninden sonra Başkan Adayı Ayhan Tayfur, 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı CHP’li Murat Tanrıverdi, diğer meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte seçim startını vererek çalışmalarına son hızla start verdi.
Kırsalda ve ilçe merkezinde mahalle gezileri ile halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan Ayhan Tayfur, projeleri konusunda da vatandaşları bilgilendiriyor. Millet İttifakı Karacabey Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, seçim gezilerinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarında; Karacabey’de mevcut belediyenin devletin tüm imkanlarına rağmen bir türlü tamamlanamayan alt yapı çalışmalarına, bir türlü bitirilemeyen projelerine, vergilerle oluşturulan bütçenin boşa harcanmasına ve Karacabey halkına toz ve gürültüden başka bir şey verememiş olmasına dikkat çekti. Tayfur, “Üçlü olsun güçlü olsun” diyerek yola çıkan mevcut belediyenin sadece seçim zamanlarında halka bol keseden umut tacirliği yaptığını iddia etti. Tayfur, “Büyükşehir yasası ile köy statüsünden çıkarılan ve mahalle yapılan yerlerin tüzel kişilikleri iptal edilerek meraları ellerinden alınmış, çoğu da satılmıştır. Tarım politikaları yüzünden çiftçilik bitirilmiş, ekonomik sebeplerden dolayı çoğu çiftçi ekim yapamaz hale gelmiştir. Bu duruma bir de bölgemizdeki gıda fabrikaları ve küçük esnafın kapanması ya da kapanmak üzere olması eklendiğinde vahim tablo daha net ortaya çıkmaktadır. Ayrıca firmalar, çalışanlarına maaşlarını ödeyemez duruma gelerek, ücretsiz izin kullandırmak zorunda kalmaktadırlar.” dedi.
Tüm spor dalları, dernek ve kulüpleri için “Karacabey’imizi marka bir şehir ünvanına kavuşturmak üzere büyük bir kompleks projesi”nin olduğunu ve tüm ekibi ile buna gayret ettiklerini vurgulayan Ayhan Tayfur, “Gelecek gençlerimizdir, gençlerimize yapılan yatırım yarınlarımızdır.” ifadesini kullandı.
Karacabey’ in yeniden tarımın merkezi olması, turizm kenti olarak cazibe merkezi yapılması, ilçenin sanayi kenti olarak yeniden canlanmasını sağlayacak yerli ve yabancı firmaların Karacabey’e davet edilerek imkan nispetinde sanayinin canlanması ve istihdam olanaklarının bir an önce hayata geçirilmesini sağlayacaklarını söyleyen Ayhan Tayfur, “Biz halkımızı dinliyor, halkımızın geleceğini birlikte imar ediyoruz.” dedi.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Şeffaf, haksız rekabeti engelleyen, hesap verebilen bir belediye ve spora, sporcuya her dalda ehemmiyet veren bir anlayış ile çalışacağız. Karacabey’imiz; sanayisiyle, turizmiyle, doğasıyla, alt yapısı önceden planlanmış ve bitirilmiş yerleşim alanlarıyla Bursa’nın ve Marmara’nın cazibe merkezi olacaktır. Karacabey’imiz ve ilçe halkımız için tercihiniz ‘Millet İttifakı Belediyeciliği’ olsun. Sandıktan Bursa’da Mustafa Bozbey, Karacabey’de ise Ayhan Tayfur çıksın.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.