MHP’ye 203 yeni Bozkurt

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi önceki akşam gerçekleştirdiği, “Toplu Katılım Töreni” ile gövde gösterisi yaptı. 203 kişinin MHP saflarına katıldığı tören öncesinde ise, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne eleştiri yağdı.
    Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'ndeki “Toplum Katılım Töreni”ne MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan Toktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
    Program, Karacabey Müftülüğü'nde görevli Osman Yaprak'ın, Hatay'daki kanlı terör saldırıları sonrasında yaşamını yitirenler için dua okumasıyla başladı.
MHP'ye ilginin her geçen gün çığ gibi büyüdüğüne dikkat çeken İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, 2014 yerel seçimlerine kadar bin üye hedeflerine çok yaklaştıklarını söyledi.
    Ülkenin birlik ve beraberliği için MHP'ye gönül verdiklerini dile getiren Kahraman, “Eğer MHP'ye kendi için üye olan varsa, hemen gidebilir. Vatan için burada olanlara selam olsun” dedi.
    Karacabey'e bin üye hedefini az bulduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, bu oranın 2 bin 500'lere çıkartılması gerektiğini söyledi.
    Karacabey Belediyesi'nin ancak bu orana ulaşılması halinde kazanabileceklerine vurgu yapan Toktaş, tüm MHP'lileri gece gündüz çalışmaya davet etti.
    Karacabey'in çok önemli bir ilçe olduğunu dile getiren Toktaş, “Ülkenin tarım deposu olan Karacabey'de çiftçilerimiz kan ağlıyor. Herkes perişan. Ürünler para etmiyor, maliyetler aldı başını gidiyor. Bir de otoban konusu var. Burada çok ince hesaplar dönüyor. Arazi toplulaştırması adı altında vatandaşın toprağını bedavaya getirmeye çalışıyorlar. Bunun yanı sıra, ilçenin Danişment, Seyran ve Gönü gibi köylerinde devlet meraları birilerine peşkeş çekilmek isteniyor.
    Türkiye, her geçen gün ayrımın içine itiliyor. Devlet ve hükümet eliyle çok ciddi yanlışlar yapılıyor. Daha dün Ermenileri, PKK'lıları savunanlar, bugün karşımıza “Akil İnsan” olarak çıkartılıyor. Bunların tek görevi halkı kandırmak. Zaten gittikleri her yerde büyük tepkiler alıyorlar. Geniş güvenlik önlemleri içinde, merdiven altlarında 30 kişilik gruplarla bir araya gelebiliyorlar. Bursa'da “Akil”lerin toplantısına alınmayan bir gazimiz, AKP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı tarafından azarlanıyor. Bu ülke için vücudundan bir parça veda eden gaziye, böyle bir terbiyesizlik yapılır mı?
    Bebek katili Apo'ya, “Başbakan” muamelesi, PKK'lı hainlere de diplomat gözüyle bakılıyor. Türkiye'nin acil silkinmesi lazımdır. O nedenle de 2014 yerel seçimleri, tüm zamanların en önemli seçimidir. Bunu halka çok iyi anlatmamız gerekiyor” diye konuştu.
    MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ise, Türkiye'nin ancak ve ancak AKP'den kurtulması ile refaha kavuşacağını iddia etti.
    AKP'nin tek görevinin “Büyük Ortadoğu Projesi”ni yerine getirmek olduğunu ifade eden Özensoy, “Yoksa bunların ülkeyi ya da halkı düşündüğü falan yok. Başbakan maalesef ki, güç zehirlenmesi yaşıyor” dedi.
    IMF'ye olan 27 milyar dolarlık borcun kapanması ile Türkiye'nin “güllük-gülistanlık”mış gibi gösterildiğini dile getiren Özensoy, “Başbakan ve AKP'ye göre, ülkede sıfır sorun var. Merkez Bankası'nın kasası doldu taştı. Barış ve açılımlarla artık analar ağlamayacak. Sürekli bunları dile getiriyorlar. Ancak bu ülkenin gerçek durumunu görmek istemiyorlar. Örneğin, IMF'ye borç kapanmış olabilir ama geriye kalanlar ne olacak. 560 milyar dolar bu ülkeyi borç batağına ittiler. Devletin birçok değerli resmi kurumunu sattılar. Halkı da borç batağının içine soktular.
Karacabey'den çok sayıda çiftçimiz beni sıklıkla arıyor. Tarımdaki sıkıntılarını dile getiriyor. Çiftçisinden memuruna, işçisinden emeklisine tüm halk mutsuz, çaresiz. Türkiye'de korku imparatorluğu kurdular. Ülkedeki sivil toplum örgütleri de sessiz. Tüm bu olumsuzluklara korktukları için ses çıkaramıyorlar. Yandaşları aldı başını gidiyor. Dün cebinde sigara parası olmayanlar, bugünün en zenginleri oldu. Kişi başına gelirin 10 bin dolara çıktığını söylüyorlar. Peki 4 kişilik hangi aile, ayda 70 bin TL kazanıyor.
Hatay konusunda daha önce MHP milletvekillerimiz aracılığıyla hükümeti uyardık. O bölgenin sıkıntılı olduğunu ve önlem alınması gerektiğini bildirdik. İşte o kanlı terör saldırısı çok sayıda vatandaşımızı şehit etti. Peki, Başbakan ne yaptı? Olayın yaşandığı an Hatay'a gitmesi gerekirken, ilk önce ABD'deki efendilerine gitti. Onlardan alacağı talimatlar doğrultusunda hareket edecek.
Karacabey'den Başbakan'a sesleniyorum; Türkiye Cumhuriyeti sana rağmen hukuk devletidir. Eğer bu işi yapamıyorsan bırak. Bizler ülkenin dört bir yanını bozkurtlarla donatırız. “Önce ülkem” diyen MHP'liler her göreve hazırdır.
Türkiye'nin tek kurtuluşu AKP'den kurtulmaktır. Bursa'daki mitingde gözleri korktu. “Vur de vuralım, öl de ölelim” söylemleri yüreklerini ağızlara getirdi. Ama yine söylüyoruz, gerekirse onu da yaparız. Bu asla unutulmasın. Türk milliyetçileri canlarından, mallarından vazgeçecek kadar bu ülkeyi karşılıksız seviyor” şeklinde konuştu.
Milletvekili Özensoy, son olarak da İl Başkanı Hasan Toktaş'a; “Siz Karacabey'in bin üye hedefini az buldunuz. En az 2 bin 500 olmalı dediniz. Bende sizden Bursa için en az 100 bin üye bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Büyük coşku uyandıran konuşmaların ardından MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan Toktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin, İlçe Başkanı Fevzi Kahraman ile il ve ilçe yöneticileri, MHP'ye üye olan 203 kişinin rozetlerini taktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.