MHP’nin “Siyaset ve Liderlik” eğitimi

 

*Karacabey’den 3 ilçe yönetim kurulu üyesi ile 2 belediye meclis üyesi, Ankara’ya çıkarma yaptı.

Türkiye genelindeki tüm il ve ilçe teşkilatlarını kapsayan eğitim programının yedincisine, MHP Bursa İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte 36 parti üyesi yer aldı. Eğitime katılmak için parti üyeliğinin yanı sıra üniversite mezunu koşulu arandı.

Karacabey’den MHP adına ise, Belediye Meclis Üyeleri Hüsnü Doğruoğlu ve Vedat Mert, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Murathan Özçelik, Hasan İnce ve Hüseyin Erol eğitimlere katıldı. Sabah saat 09.00’da başlayan eğitimler, akşam 22.00 ye kadar devam etti.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Karacabey Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, “MHP Genel Başkanlığı Siyaset ve Liderlik Okulu’nda geçekleşen eğitim programının adı, ‘Gönül Elçileri” idi. 4 gün süren yoğun eğitim programı, parti dışından profesyonel uzman eğitimciler tarafından verildi. Gece yapılan eğitim ve bilgilendirmeler ise, MHP Genel Başkan Yardımcıları tarafından gerçekleşti.

Eğitim programının yanı sıra TBMM’de yapılan MHP Grup Toplantısına da katıldık. Türkiye’mizin değişik il ve ilçelerinden gelip eğitime katılan ve grup toplantısını izleyen Gönül Elçileri, Siyaset ve Liderlik eğitiminin de uygulamasını yapmış oldu” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.