MHP’liler kahvaltıda buluştu

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi.

Vitamin Kahvaltı Salonu'nda gerçekleşen kahvaltıya, belediye başkanı adayı Ayhan Tayfur, İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Kadın Kolları Başkanı Emine Adak ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Seçim çalışmalara hız verdiklerini dile getiren belediye başkanı adayı Ayhan Tayfur, “Partimize gönül vermiş, beni seven ve inanan bütün dostlarımın, seçim döneminde en az benim kadar çalışacağına inanıyorum” dedi.

Parti teşkilatı ile birlikte belediye meclisi listesini titizlikle oluşturacaklarını söyleyen Tayfur, “Birlikte hazırlayacağımız projelerle Karacabey'imizin gelecek 5 yılını planlayacağız. Düşüncelerimizi ve projelerimizi sık sık vatandaşlarımızla paylaşacağız. Dürüstlükle çalışkanlığı birlikte gerçekleştireceğiz. Üniversitelerden, sivil toplum örgütlerinden ve yüreği Karacabey için çarpan herkesten istifade ederek, katılımcı ve birlikte yönetim anlayışını hakim kılacağız. Karacabey'imiz her türlü güzelliğe layıktır. Karacabey ve köylerimiz için en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, MHP'nin belediyecilik anlayışını ve farklılığını ispat edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.