MHP’den ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Erol, ilçedeki bir okuldan gelen yardım talebini yerine getirerek, okul öğrencilerinin kışlık ihtiyaçlarını karşıladı.
İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzatarak yaşadıkları mutluluğu dile getiren Başkan Erol yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Görev yaptığı okulun ve şahsının ismi bizde saklı olan öğretmenimiz, sosyal medya aracılığı ile tarafıma ulaşıp görev yaptığı okuldaki çocukların ihtiyaçları konusunda bizleri bilgilendirdi. Bu kapsamda ilçe teşkilatımız olarak bu ihtiyaçları giderme yolunda yaptığımız çalışma çok kısa zaman zarfında neticeye ulaştı.
Okulda mevcut dul/yetim çocuklarından 45 öğrencinin kışlık mont, kışlık bot, hırka, pantolon, eşofman, tişört, çorap ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ihtiyaçlarını yerine ulaştırdık.
Bu çalışmayı yaparken çorbada bizim de bir tutam tuzumuz olsun düşüncesi ile bizlere maddi manevi destek olan tüm dava arkadaşlarımıza, tedarik kapsamında bizlere maliyetin bile altında bir fiyat sunan esnafımıza teşekkür ederim.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yüzünde bir nebze olsun tebessüm görmek bizleri sonsuz mutlu etti. Bu dünyada çocukları sevindirmek kadar güzel bir şey olabilir mi acaba?
Geleceğimize aydınlık saçan çocuklarımızın kalbinde mutluluk ağacı dikmektir amacımız. Bu fidanlar bir gün ağaç olduklarında, ülkemizin mutluluk ve tebessüm ormanına dönüşecektir. Yeter ki sevgi ve saygı ortamında dayanışma kültürümüzü kaybetmeyelim ve yaşatalım.
Tekrar bu çalışmada bizi yalız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.