MHP’de aday adaylığı başvuruları başladı

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Karacabey Belediye Başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin 05 Kasım 2018 tarihinde başladığını duyurdu.
Erol yazılı yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle; 5 ay sonra gerçekleştireceğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Devletimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Gerçekleşecek olan yerel seçimler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda yol haritası belirlenmiş olup, halkımızı bu konuda bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.
Önümüzdeki mahalli idareler genel seçimleri Türkiye için demokratik karar anı, dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin kazasız belasız gerçekleşmesi bekamız açısından çok önemlidir. Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine Türkiye’nin her seçim çevresinde tek başına katılacaktır.
Buna göre Mahalli idareler seçimlerinde aday olmak isteyen kamu görevlileri en geç 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17:00’e kadar görevlerinden ayrılması gerekmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi; yöresinde sevilen, takdir toplamış, sempatik, çalışkan, faal, beşeri münasebetleri ile göz dolduran, gayretli; milli ve manevi değerlere önem veren adayların tespitini, merkez yoklaması usulü ile belirleyecektir.
Bu kapsamda; 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel ve Mahalli idareler seçimlerinde;
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karacabey Belediye Başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı süreci 05 Kasım 2018 tarihinde başlamıştır. Başvurular; Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı’na yapılacak olup; vatandaşlarımız başvurular ile ilgili dosyaları İlçe Başkanlığımız’dan temin edilebilir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.