Merkez sağın tek adresiyiz!

Merkez sağın tek adresiyiz!
Karacabey Demokrat Parti Başkanı Mehmet Ali Köfteci, önceki gün yapılan olağanüstü kongrede Hüsamettin Cindoruk’u desteklediklerini açıkladı.
DP’nin Hüsamettin Cindoruk’la büyüyerek yol alacağını belirten Köfteci, eski ilçe Başkanı Mustafa Çırpan’ın da siyasete yeniden DP çatısı altında devam edeceğini duyurdu. partililerle el ele verdiğini kaydetti.
Köfteci, “Türkiye’nin geleceğini düşünen her vatandaşımızı yanımızda görmek istiyoruz. Huzurlu ve yarınlarına güven özlemi taşıyanları kıratın üzerinde geleceğe taşıyacağız” dedi.
Türkiye kazanacak
Demokrat Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Hüsamettin Cindoruk’u kutlayan İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, büyük kongrenin partiye ve Türk siyasi hayatına yakışır bir ortamda sonuçlandığını belirtti.
Köfteci sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kongre ile kazanan kırat olmuştur. Tarihten gelen sorumluluklarımızın bilinciyle halkımızın hizmetindeyiz. Sonuçta Türk Milleti kazanacaktır. Partimizi sürekli gelişen ve büyüyen Türkiye ilkesiyle geleceğe taşımaya devam edeceğiz Demokrasinin, adaletin, çağdaş uygarlığı yakalama cesaretinin temelinde Demokrat Parti damgası vardır. İktidara gelip, bu özelliklerini koruyan yalnızca Demokrat Parti vardır. DP, Türkiye’de merkez sağın tek adresi olduğu gibi, barışın, huzurun, kardeşliğin ve kalkınmanın simgesidir. DP ile milletimizin ve devletimizin geleceğine her zaman güvenle bakabiliriz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.