“Meclis’ten terör destekçileri temizlenmelidir!”

Vatan Partisi Karacabey İlçe yönetimi, İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen hain bombalı saldırı sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.
‘Bombalara Yanıt’ başlığı adı altında açıklama yapan Vatan Partisi, “İstanbul’da yaşanan terör saldırıları sonucu, şehit olan polislerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dileriz. Ülkemizin başısağolsun, bir daha böyle acı yaşamamamız için, tüm güvenlik güçlerimiz ile milletimiz bir bütün olarak omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde mücadelede olması gerekmektedir.
Şunu hiçbir zaman unutmamamız gerek ve şarttır; Binlerce vatan evlatlarımızı şehit eden PKK, PYD ve diğer terör örgütlerine, bir de 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünü ülkemizin başına bela eden ABD, İsrail ve Avrupa ülkeleridir. Vatan Partisi olarak hepsini lanetliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya, bölmeye çalışanların karşısında dimdik Vatan Partisi olarak ayaktayız.
Bu bölücü ülkelere ve taşeron terör örgütlerine karşı verilecek en iyi cevap Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ve onun izinde devrimlerini sürdürecek ve tamamlayacak Milli Hükümeti kurmaktır.
Vatan Partisi olarak PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin derhal kapatılmasının gerekli olduğunu bir daha vurgulamaktayız. Meclis’ten terör destekçilerinin temizlenmesi gereklidir, bu zorunludur.
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Türkiye Cumhuriyeti Sonsuza dek yaşayacaktır.’ Bu ülke için canını seve seve veren vatan evlatlarımızın Allah yardımcıları olsun. Vatan Partisi her zaman polisimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin yanında olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür; bölünemez, böldürtmeyiz. Bu böyle bilinsin” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.