Matlı’dan Mustafakemalpaşa’ya müjde

Adalet Sarayı ihalesi 10 Ocak 2012’de yapılacak:

Milletvekili Matlı, Bursa’da yapılacak yeni Adalet Sarayı ile ilçelerdeki eksikliklerin giderilmesi konularında Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştü.

Mustafakemalpaşa Adliyesi’nin yeni bir binaya kavuşmasının öncelikli konuları olduğunu dile getiren Matlı, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli adalet hizmeti sunulması için Mustafakemalpaşa Adalet Sarayı inşaatına en yakın zamanda başlanması noktasında gerekli girişimleri yapmaktayız. Mustafakemalpaşa Adalet Sarayı hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; Orta Mahalle, 716 Ada, 8 parselde kayıtlı 10 bin metrekare alana yapılacaktır.

Mustafakemalpaşa Adalet Sarayı Projesinde; Bodrum kat, zemin kat, 2 normal kat olmak üzere toplam dört kattan oluşmaktadır. Binada; 2 adet Asliye Ceza Mahkemesi ve1 Duruşma Salonu, 2 adet Sulh Ceza Mahkemesi ve 1 Duruşma Salonu, 2 adet Asliye Hukuk Mahkemesi ve 1 Duruşma Salonu, 2 adet Sulh Hukuk Mahkemesi ve 1 Duruşma Salonu, 1 adet icra Mahkemesi ve Duruşma salonu, birlikte 9 mahkeme ve 5 adet duruşma salonu, 1 adet Başsavcı odası, 5 adet Savcı odası, 2 adet icra Müdürlüğü, bulunacaktır.

Mustafakemalpaşa Adalet Sarayı ihalesi 10 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olup bir en kısa sürede inşaatın tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Ak Parti Hükümeti olarak Adalet hizmetini bodrum katlarından Saray standartlarındaki binalara taşımak için başlattığımız seferberlik devam edecek. Mustafakemalpaşa Adalet Sarayının tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.