Matlı takipte

 

Gölecik ve Yeşildere Barajları konusunda çalışmalar sürüyor:

Matlı, Ankara’da ilgili bürokratlarla görüşmelerini sürdürerek projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi ve halkın hizmetine sunulması için gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Matlı, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı ile makamında görüşerek Karacabey için büyük öneme sahip Gölecik ve Yeşildere Barajlarındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Matlı, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tam 37 yıldan bu yana konuşulan ancak hiçbir şey yapılmayan Gölecik Barajını ve sulamasını hayata geçiriyoruz. 45 bin dekar araziyi cazibeli sulama ile sulayacağız. Karacabey’imiz de cazibeli içme suyuna kavuşacak. Aralık ayı içerisinde proje ihalesine çıkıyoruz. Proje hazırlık safhasının tamamlanması yaklaşık 1 yılı bulacak ve 2013 yılında inşaat ihalesi yapılacaktır.

Yeşildere Barajının ise proje safhası devam etmektedir. 2012 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlanacaktır. 2012 Yatırım Programına da aldığımız Yeşildere Barajının 2012 yılında ihalesi yapılıp inşaatına başlanacaktır.  Bu proje kapsamında ise 35 bin dekar arazi sulanacaktır. Bu yatırımları yakından takip ediyoruz. Halkımız bize güvenmeye ve destek vermeye devam etsin. Ben bu projelerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.