Matlı kardeşler sevindiriyor!

Ömer Matlı İlköğretim’in unutulmaması takdir alıyor:
Karacabey Ömer Matlı İlköğretim Okulu’na her geçen yıl desteğini sürdüren Özer ve Önder Matlı kardeşler, takdir topluyor.
            1993’te inşaatı tamamlanan ve 1994 ile 1999 yıllarında üniversite olarak faaliyet gösteren bina, 1999-2000 yılından itibaren Ömer Matlı İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye başladı.
            Hayırsever Ömer ve Ulviye Matlı çiftinin eğitime sağladığı bu önemli katkıyı, oğulları Özer ve Önder Matlı kardeşler, her yıl ihtiyaçlar doğrultusunda sürdürmeye devam ediyor.
            Okul Aile Birliği Başkanı Meral Yüncü, Matlı kardeşlerin hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığına dikkat çekti.
            Matlı kardeşlerin acil okuldaki sıkıntılara tereddütsüz sahip çıktığına değinen Meral Yüncü, “Bina içerisindeki tuvaletler komple yenileniyor. Bina yapılırken kullanılan borular eskidi ve tuvaletler kırılarak su tesisatları yeniden düzenleniyor. Taş, kalebodur ve fayanslarda yenilenme çalışması bitmek üzere. İç duvarlar kalebodurla düzenleniyor. Matlı kardeşlerin okulumuza sağladığı desteğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ömer Matlı İlköğretim’e ayrı bir ilgi duyuyorlar. Hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Kendilerine öğrenci, öğretmen ve veliler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
            Yüncü, 2005 yılında ek bina yapılarak genişleyen Ömer Matlı İlköğretim Okulu’nun, Matlı Kardeşlerin desteğiyle her yıl başarı grafiğini yükselttiğine değindi.
            Bu yıl yapılan SBS 6 ve 7. sınıflarda iki öğrencisinin dereceye girdiğine işaret eden Meral Yüncü, E-Kayıt sistemi nedeniyle okul kayıtlarında büyük artış yaşandığını söyledi.
            Yüncü, “Bu yıl 6. sınıflarda ilçe 2.si ve Bursa 22.si olan Furkan İmrek ile 7. sınıflarda ilçe 3.sü ve Bursa 186.sı Ezgi Yeşim Taşkın’ın başarıları bizleri onurlandırdı. Okul olarak başarı grafiğimizi her geçen yıl yükseltiyoruz. E-Kayıt sistemi nedeniyle de geçen yıl 95 olan kayıtlar, bu yıl 142’yi buldu. Okulumuza olan ilgi ise, her dönem artış gösteriyor. Okul Aile Birliği olarak da, Ömer Matlı İlköğretim’in başarılı olması adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.