Makina Mühendisleri 62’nci yılını kutladı

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, MMO’nın 62. Kuruluş yıl dönümü etkinliğini Bursa Crown Plaza’da kutladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen geleneksel gecede, Bursa Sanayisinin temel taşlarını oluşturan tecrübeli Makine Mühendisleri, meslekte 60, 50,40 ve 25 yılını doldurmaları nedeniyle onur plaketleriyle ödüllendirildiler.
Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, TMMOB’nin en büyük odası olan Makina Mühendisleri Odası’nın, ülkenin sanayileşmesi ve demokratikleşmesine önemli katkılar sunan 62 yıllık dev bir çınar olduğunu ifade etti.
Odanın yaptığı faaliyetler (Seminerler, Eğitimler, Paneller, Söyleşiler, Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve toplumsal etkinlikler vb.) hakkında da bilgi veren Mart, “Meslektaşlarımız, mesleğimiz ile ilgili Bursa kentinin sorunlarına ilişkin birçok konuda yerel ve ulusal gazetelerde basın açıklaması ve TV kanallarında yapılan programlarda katılımcı olarak bilgilendirme yaptılar” dedi.
Geleneksel geceye katılanlar arasında MMO Başkanı Ali Ekber Çakar, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulvahap Yiğit, UÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz, STK, BTSO Temsilcileri, Fabrika Yöneticileri, Akademik Odaların Başkan ve Yöneticileri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Mak. Müh. Taha Aydın ve Karacabeyli Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu’ da yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.