Longoz Maratonu Demokrasi Şehitleri anısına yapılacak

*İlçenin sosyo-kültürel ve ekonomik açıdan gelişimi olduğu kadar; sportif yönden de çağ atlaması adına birbiri ardına yenilikçi projelere imza atan Karacabey Belediyesi, Türkiye’nin Milli atletlerinin de katılımıyla geleneksel hale gelmesi planlanan Longoz Maratonu’nu bu yıl başlatıyor.
*Karacabey’de, 25 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan ve dünyada eşine az rastlanan, oksijen deposu Longoz Ormanları’nın ev sahipliğini yapacağı 21 kilometrelik ‘Longoz Maratonu’nda 800’den fazla sporcu yer alacak.

İlçenin sahip olduğu eşsiz değerlerin, ülkemiz ve dünya gündemine taşınması hedefiyle birçok başarılı çalışmayı hayata geçiren Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirmeyi planladığı “Longoz Maratonu” organizasyonunu bu yıl 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına gerçekleştirecek.
25 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan yarı maraton klasmanındaki koşuya ilişkin bugün yapılacak olan basın toplantısına Rio Olimpiyatlarında da yarışan Milli Atletler Bekir Karayel, Ercan Muslu ve Rahime Kolay katılım gösterecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.