LİSELERİN BÜYÜK BAŞARISI

Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen, “Okul Sporları Müsabakaları” grup maçları sonucunda, gruplarında şampiyon olan okul takımlarımız, Bursa’da yapılan eleme müsabakalarından da galibiyetle ayrılarak final yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Voleybol ve Futsal grup müsabakaları sonucunda Karacabey Anadolu Lisesi, Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ulviye Matlı Fen Lisesi okul takımlarımız, il merkezinde yapılan eleme müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardı. Eleme maçlarından tüm takımlarımız galibiyetle ayrılarak branşlarında bir üst tura yükseldi.
Okul takımlarının bu başarılarını kutlayan Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Okullarımızı kutluyor, ilçemiz adına adlarını il finallerine yazdırmalarını temenni ediyoruz. Okul takımlarımıza her türlü desteği sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze, okul takımlarımızın ulaşım hizmetini sağlayan Karacabey Belediye Başkanlığı’mıza ve başarıda pay sahibi olan okul idarecilerimiz ile beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.