‘Lezzet-i Ala’ Bülent Börek Karacabey’de

Türkiye’nin börekçilikte markalarının başında gelen Bülent Börekçilik’in Karacabey şubesi açıldı. Adana’nın ünlü börek markası ‘Lezzet-i Ala’ sloganıyla hizmet veren Bülent Börekçilik’in 207. şubesi Sırabademler Mahallesi Orta Okul Caddesi üzerinde önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İşletmeciliğini İpek Cömert ile Ayşe Kazkaldıran’ın üstlendiği Bülent Börekçilik’in açılış kurdelasını okunan duaların ardından CHP Karacabey İlçe Başkanı Gönül Avil, İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şen, Turgut Yozgat, MHP Karacabey Belediye Meclis Üyesi Turgut Bahçeci ile işletme sahipleri birlikte kesti.

Su böreğini andıran, hamuru ve böreğin içinden eriyip taşan peyniri, organik tereyağı ile sıcak yenilen şahane bir tat olan ve açılışa katılan davetlilere ikram edilen Adana Böreği, büyük beğeni topladı.

İpek Cömert ile Ayşe Kazkaldıran açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Öncelikle, Türkiye’nin börekte en büyük markasını ilçemize kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bülent Börekçiliğin farklı tadını ilçe halkımız eminiz çok beğenecektir. Bu vesile ile açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Çıtır Çıtır lezzet kareleri hamurunda sevgi var, peynir uzadıkça uzar, görüntüsü iştah açar, Börek değil Bülent Börek… ‘Lezzet-i Ala’yı tatmak için Tüm Karacabeylileri Bülent Börekçiliğe davet ediyoruz. İddia ediyoruz, böyle bir börek yemediniz” dedi.

Meşhur Adana Böreği’nin özelliği

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreği’ni tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak 2018 yılında ilk olarak İstanbul’da hizmete girdi. Açılır açılmaz büyük ilgi gören Bülent Börekçilik’in bugün Türkiye çapında 207 şubesi bulunuyor.

İçindeki peynirin tamamen erimiş olması böreğe lezzet katıyor. Yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında da tamamen organik ürünler kullanılarak, özel yapılan hamur, yine özel üretilen peynir ve organik tereyağı kullanılıyor. ‘Lezzet-i Ala’ sloganıyla hizmet veren Bülent Börekçilik’in Karacabey Şubesi, Sırabademler Mahallesi Orta Okul Caddesi’nde damak zevkine düşkün ilçe halkına hizmet veriyor.

Bizde Meltem Gazetesi olarak, ülke çapında birçok şubesi bulunan Bülent Börekçiliğin ilçemizde hizmete giren şubesinin hayırlı olmasını, İpek Cömert ile Ayşe Kazkaldıran’a bereketli ve bol kazançlar getirmesini temenni ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.