Kutku, “CHP ile birlikte Karacabey kazanacak”

*Meltem’i ziyaret eden CHP’liler, Belediye’yi kazanacaklarını ve insan odaklı temiz bir sayfa açmaya hazırlandıklarını dile getirdi.
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ayhan Kutku, seçim çalışmalarına hız verdi.
Gazetemizi ziyaret eden belediye başkan adayı Ayhan Kutku ile birlikte, CHP yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili, iktidara yürüdüklerini dile getirdi.
İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Karacabey’e çağ atlatacaklarını söyleyen Kutku, dürüst ve adaletli bir yönetim sözü verdi. Hizmet aşkıyla gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden Ayhan Kutku, iktidarın değil, halkın gücüne inandıklarını vurguladı.
Kutku, “CHP, Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Seçimlerde büyük patlama yapacağımız açıkça görülüyor. Projelerimiz hazır. Kadromuz ve insan odaklı belediyecilik anlayışımızla görülmemiş hizmetler sunacağız. İktidarın değil, halkın gücüne ihtiyacımız var. İnsan odaklı, emeğe saygı gösteren belediyecilik anlayışla, her mahalleye ve her yurtaşımıza eşit hizmet vereceğiz. Önce insana yönelik yatırım yapacağız. Yalana ve talana hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. CHP’li Belediye ile Karacabey’in çağ atlayacağından kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Ayhan Kutku ziyaret2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.