Kurum milliyetçiliği bencilliktir

Belediye Başkanı Ergün Koç ve Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'in yanı sıra daire amirlerinin de katıldığı ziyarette, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Esentepe Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasında incelemelerde bulunuldu.
Belediye Başkanı Ergün Koç, devletin tüm kurumlarının sıkı diyalog halinde olması gerektiğini, bu sayede vatandaşa daha fazla hizmetin mümkün olduğunu dile getirdi. Hiçbir devlet dairesinin tek başına bütünlüğü sağlayamayacağını ve birlikteliğin şart olduğunu belirten Koç, “Kurum milliyetçiliği bencilliktir. Hizmet için organize olmak şarttır. Biz Karacabey'in bu ihtiyacına seve seve razı olduk ve yeni Emniyet binasının tamamlanmasını belediye olarak sağladık” diye konuştu.
Karacabey Eminyet Müdürü Altan Özer ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer, Karacabey Belediyesi sayesinde yıllardır hayata geçirilemeyen bu binaya taşındıklarını ve her türlü kolaylığı sağlayarak daha nezih bir ortamda bundan böyle faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.
Emniyet Müdürü Altan Özer, ziyaret sonrası misafirlerine yeni hizmet binasını tanıtırken Başkan Ergün Koç'ta çevre düzenlemesinde yine belediye olarak yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.