Kunduracılardan fuara davet

Karacabey Kunduracı-Saraç ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 20 Nisan 2013 Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak olan “49. AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı”na tüm ilçe halkını ve oda üyelerini davet etti.
    Konuyla ilgili açıklamada yapan Kunduracı-Saraç ve Benzerleri Odası Genel Sekreteri Şeyma Bilgiç, söz konusu fuarın kaçırılmaması gerektiğini belirtti. Bilgiç fuar sonrası ayrıca katılımcıların, tarihi Eyüp Sultan Cami'ni de ziyaret etme olanağı bulacağını söyledi. Genel Sekreter Şeyma Bilgiç, fuara katılmak isteyenlerin Karacabey Kunduracı Saraç ve Benzerleri Odasına şahsen başvuruda bulunmasını istedi. Başvuruların 17 Nisan'da sona ereceği duyuruldu.
Fuarın içeriği
Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3. büyük ayakkabı fuarı olan “49.AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı” sektörün bütün temsilcilerini bir araya getiriyor.
    AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'nın ürün profilinde erkek, kadın ve çocuk ayakkabıları, terlik, iş emniyet ayakkabıları ve askeri ayakkabılar, spor ayakkabıları, çanta, cüzdan ve kemer yer alıyor. Ayrıca zayıflatan, selülit gideren, romatizmaya iyi gelen inovatif ürünlerin de ziyaretçilerden büyük ilgi göreceğine inanılıyor.
    Geçen yıl düzenlenen 48.AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarında, inovatif ürünlerin de buluşma noktası oldu. Yürüyüş yaptıkça karın kaslarını harekete geçirip yağları yakan özel tabanlı ayakkabılardan klimalı ayakkabıya kadar pek çok fonksiyonel ürün AYMOD'a damgasını vurdu. Tasarımlar arasında en çok dikkat çeken; bel ağrılarına, romatizmaya iyi gelen ayak ısısını 65 dereceye kadar çıkarabilen ısıtmalı ayakkabı oldu.
    Ayakkabı üreticilerini, tedarikçilerini, distribütörlerini ve tasarımcılarını iş dünyasının tercihi CNR EXPO çatısı altında bir araya getiren AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 20 ülkeden 350 firmanın katılımıyla düzenleniyor. Ülkemizin yanı sıra İspanya, İtalya, Almanya, Yunanistan, Portekiz, Ukrayna, Hindistan ve Pakistan fuarın katılımcı ülkeleri arasında yer alıyor.
    Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Rusya'dan çok sayıda ziyaretçi beklediğimiz AYMOD'da, çeşitli üniversitelerin tasarım bölümü öğrencileri de ilginç tasarımlarını sergileyecekler.
    Düzenlenecek etkinliklerle sektör sorunlarının da ele alınacağı AYMOD'un, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında 1.5 milyar dolar ihracat hedefleyen ayakkabı sektöründe kaldıraç etkisi yaratacağına inanılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.