Küheylanlar Soma’da altın buldu

TFF 3. Lig 3. Grup lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda oynadığı lig 3.’sü Somaspor 1-0 yenerek altın değerinde bir 3 puan aldı ve liderliğini sürdürdü. İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının 64. dakikasında 10 kişi kalan ev sahibi Somaspor karşısında baskılı bir oyun ortaya koyan Karacabey Belediyespor, aradığı galibiyet golünü 87. dakikada golcüsü Abuzer ile buldu.
Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Can Cengiz, Şafak Nalbantoğlu ve Özgür Tolga Özcan’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz zorlu mücadeleye; Hasan Kaya, Ömer Faruk Gümüş, Hasan Güleryüz, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, Oğuz Aydın, Sergen İlhan, Muhammet Fettahoğlu (Ömer Çetinbaş 70. Dk.), Said Can Açıkalın (Ahmet Bahçıvan 82. Dk), Gökhan Cingirt ve Abuzer Gaffar Toplu (Berk Taşkın 89. Dk) ilk onbiriyle çıktı.
Mutlak galibiyet parolasıyla Soma deplasmanına giden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, akıllı oyununun karşılığını 90 dakika sonunda elde etti. İlk devresi golsüz sona eren mücadelenin özellikle ikinci yarısında daha baskılı bir futbol oynayan Karacabey Belediyespor, rakibinin 64. dakikada 10 kişi kalmasıyla galibiyet için ataklarını sıklaştırdı. Mavi siyahlı temsilcimiz, karşılaşmanın 87. dakikasında golcüsü Abuzer ile golü bularak, bu zorlu deplasmandan önemli bir 3 puanla ayrıldı.
Maçın ardından büyük bir coşku yaşayan Karacabey Belediyesporlu futbolcular, galibiyet pozunu Karacabey’den gelen taraftarlarıyla birlikte verdi. Temsilcimiz Belediyespor, önümüzdeki hafta Pazar günü saat 13.30’da yine grubun iddialı ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği’ni M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.