Küçük’ten Şehit ve Gazi ailelerine ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük Karacabey’de bir takım ziyaretler de bulundu.
Eskikaraağaç Mahallesi’ni ziyaret eden Ayşe Küçük, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun eşi Dr. Filiz Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın eşi Gülden Özkan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık ve Belediye Meclis Üyesi Hatice Kılıç ile birlikte Eskikaraağaç Köyü Kadınları Çevre Koruma ve Kalkındırma Derneği’nde Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.
“Şehitlerimiz vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canlarını feda etmişlerdir. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Millet olarak bizim şeref madalyalarımızdır. Onların emanetleri olan şehit aileleri ve gazilerimiz bizler için her zaman baş tacıdırlar” sözleriyle Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarına vurgu yapan Küçük, öğle yemeğinde bir araya gelerek birebir sohbet etme imkânı buldu.
Eskikaraağaç Mahallesi ziyaretinin ardından TİGEM Hippoterapi Merkezi’nde engelli çocukları ziyaret eden Ayşe Küçük’e Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’da eşlik etti. TİGEM’deki ziyaret esnasında Küçük, atla terapinin, engelliler için çok yararlı olduğunun altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.