Kuaför Göztepe Türkiye birincisi oldu!

16-19 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Uluslararası ‘Golden Hair’ Saç Kesimi Festivali’ne Karacabey’den katılan başarılı bayan kuaförü Emine Göztepe, sergilediği performansla Türkiye birincisi oldu.

16-19 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Dünya Kuaförler Konfederasyonu’na bağlı CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu bünyesindeki “Golden Hair” Uluslararası Saç Kesimi Festivali’nde ustalar hünerlerini sergiledi.

Yarışmaya Bursa’dan katılan Karacabeyli bayan kuaförü Emine Göztepe, ‘Saç Kesim’ dalında sergilediği performansla Türkiye birinciliğini elde etti. Kupa töreninin ardından açıklama yapan Emine Göztepe, “Antalya’da gerçekleşen Golden Hair Saç Kesimi Festivali’nde Bursa Show ekibiyle beraber kupamızı aldık. Bireysel kategoride Türkiye birinciliğini kazandım. Karacabey’i en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Bana her zaman destek CMC CAT Balkanlar Başkanı ve Türkıye CMC CAT Başkanı Mustafa Ceylan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ferdi Deren ve İsmail Karaca’ya teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, Bursa Show Team ekibi kaptanları Karacabeyli Metin Eren ve Kenan Şahin’e de katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Emine Göztepe’nin Türkiye birincisi olmasından dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirten Bursa Show Team ekibi kaptanları Karacabeyli Metin Eren ve Kenan Şahin ise, “Başta hemşehrimiz Emine Göztepe olmak üzere, derece alan arkadaşlarımızı tebrik eder, Bursa Show Time ekibinin başarılarının devamını dileriz.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.