KTSO Başkanlığına Kutku da aday

Karacabey Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu. Kutku ayrıca, Bakkallar Odası Başkanlığından da istifa ettiğini belirtti.
    11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak KTSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri için Naci Güncü'den sonra Ayhan Kutku da adaylığını açıkladı. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Özer Matlı'nın Bursa Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıklamasından sonra KTSO Başkanlığı için 2 isim aday olduğunu resmen duyurdu.
    İlk önce geçtiğimiz hafta KTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü'nün başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından önceki gün de ilçenin tanınmış isimlerinden Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, adaylığını duyurdu. Çekişmeli geçeceği belirtilen KTSO seçimlerinde başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı ise merakla bekleniyor.
En iyi hizmet için varım
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayhan Kutku, Karacabey’in kalkınması ve gelişmesine katkı sağlamak amacıyla göreve talip olduğunu duyurdu.
    Tabandan gelen biri olarak KTSO Başkanlığını en iyi şekilde yapacağına inandığını kaydeden Kutku, 11 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin kavgadan uzak ve Karacabey’e yakışır bir şekilde geçmesini diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.