KTB kalitesini arttırıyor

Karacabey Ticaret Borsası (KTB) 2007 yılında TSE'den ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni Marmara Bölgesi'nde Ticaret Borsaları içinde ilk alan kurum oldu.
    Her yıl periyodik olarak TSE Bursa Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü'nce yapılan tetkiklerin sonuncusu 31 Ocak 2013 tarihinde Borsa'da gerçekleşti. Tetkiki TSE Bursa Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü'nde görevli Yücel Minas yaptı. Minas, KTB'nin hizmet kalitesini ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi'nin şartlarını yerine getirip getirmediğini kontrol ederek, sistemin yürümesinde herhangi bir probleme rastlamadığını gözlemledi. Tetkike KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Genel Sekreter İbrahim Temel, Kalite Yönetim Sistem Temsilcisi Özer Yarışlı ile Borsa personeli de katıldı.
    Tetkik sonucu açıklama yapan KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, kurumun her geçen gün hizmet kalitesini arttırdığını, üyeler, müstahsil ve bölge halkının hizmetlerinden memnun kalması için gerekli tüm düzenleme ve çalışmaların meclis ve personelleri tarafından titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.
    TSE Tetkik görevlisi Yücel Minas da KTB'nin TS EN ISO 9001: 2008 belge yenileme tetkikine gayet güzel hazırlandığı ve tetkiki başarı ile geçtiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.