“Köylüler ‘Şimdi Saadet’ diyor”

Karacabey Saadet Partisi, köylere çıkartma yapmaya devam ediyor. Son olarak Karakoca Köyü’nde aday tanıtım programı düzenleyen SP’lilere, ilgi her geçen gün daha da artıyor.
Karakoca, Yenikaraağaç, Subaşı, Taşpınar, İnkaya ve Muratlı köylerine çıkartma yapan SP’liler, kapı kapı dolaşarak Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ve meclis üyeleri tanıttı. Köylülerle tek tek ilgilenerek dertlerini dinleyen Çavdarlı, çözümün Saadet Partisi olduğunu anlattı.
Karakoca Köyü’nde düzenlenen salon programında ise meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağırılarak, vatandaşlara tanıtıldı. Ardından Belediye Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, 5 yıl boyunca Belediyede Milli Görüş’ü temsil eden meclis üyesi olması dolayısıyla, yaptığı çalışmalardan bahsetti.
Programda konuşan SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Bugün Karakoca Köyü’nü ve civar köylerimizi kapı, kapı dolaşarak ziyaret ettik. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gördük ki, köylümüz, çiftçimiz, esnafımız kısacası herkes dertli. Vatandaşımız dertlerine çözüm bekliyor. Allah’ın izniyle 30 Mart seçimlerinde Saadet Partisi zaferle çıkacaktır. 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde de meclise girerek halkımızın özlediği hizmetleri en kısa sürede gerçekleştirecek. Vereceğiniz desteklerle, Belediyeyi alacağımıza inanıyoruz. Belediyeyi kazandığımızda besmeleyi çekip hemen işe koyulup sorunlarımızı çözmeye başlayacağız. Belediyecilik bizim işimiz. Milletimize hizmetin nasıl yapıldığını Milli Görüş öğretmiştir. Çünkü biz yaptığımız bu çalışmalarımızı ibadet aşkıyla yapıyoruz” dedi.
Hamit Çavdarlı’nın konuşmasının ardından proje ve koordinasyon sorumluları tarafından, köylülere projeler hakkında bilgi verildi. Özellikle “Hilal Projesi”nin vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördüğü belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.