“Köyler Ligi”nde heyecan dorukta

Gençlik ve Spor Müdürlüğü “Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası” düzenliyor:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün 17 Ekim’de düzenleyeceği “Köyler Ligi Projesi”ne sayılı günler kaldı.
            Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, muhtarların katılım formlarını Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Muhtarlar Derneği’nden alabileceklerini bildirdi. 
            Köylerdeki gençlere spor yaptırmayı, kötü alışkanlıklardan kurtarmayı ve amatör spor kulüplerinin alt yapısını oluşturmayı amaçladıklarını belirten Şaban Bayraktar, takımlarda yaş sınırının aranmadığını, 18 yaş ve altı 3 futbolcunun oynayabileceğine dikkat çekti.
            Turnuva koşullarında köyde görev yapan öğretmen ve imam gibi devlet memurlarının da takımda yer alabileceklerini belirten Bayraktar, genç yeteneklerin hünerlerini sergileme fırsatı bulacağı büyük organizasyona yoğun katılım beklediklerini vurguladı.
            Ortasarıbey ile Akhisar köylerindeki sahaların projeye uygun olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, “Bu büyük organizasyonu 17 Ekim’de başlatmayı düşünüyoruz. Köyler Ligi’yle ilgili katılım formlarını hazırladık. Muhtarlarımız, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Muhtarlar Derneği’nden formları alabilirler. Projemizin Bursa ve ülke genelinde ses getireceğini tahmin ediyoruz. Bu konuda muhtarlarımıza ve köy kulüplerinde görev alan yönetim kurulu üyelerine önemli görevler düşüyor. Tüm köylerimizi Köyler Ligi’ne davet ediyoruz. Şu an için Ortasarıbey ile Akhisar köylerinde sahaların turnuvaya uygun olduğunu düşünüyoruz. Umut ediyorum ki bu projemiz, gerekli destekler de sağlandığı takdirde ilçemizin çehresini değiştirecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.