Köyler Ligi’nde heyecan dorukta

Ortasarıbey, Hamidiye, Beylik ve İsmetpaşa yarı finale kaldı:
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nce organize edilen ve Süt Birliği’nin büyük destek verdiği, “Köyler Ligi Futbol Turnuvası”na ova köyleri damgasını vurdu.
            Hafta sonu nefesleri kesen çeyrek final maçlarında Ortasarıbey, Hamidiye, Beylik ve İsmetpaşa yarı finale kaldı. Turnuvada finalin adı; Beylik-Hamidiye ve İsmetpaşa-Ortasarıbey karşılaşmalarından sonra belirlenecek.
            Çeyrek final karşılaşmalarının Cumartesi ayağında Ortasarıbey Harmanlı’yı 3-1, Hamidiye de Eskikaraağaç’ı 2-1 yendi. Pazar günü ise sonucu merakla beklenen iki maçta Beylik Akçakoyun’u 2-1 ve İsmetpaşa da normal süresi 2-2 berabere biten mücadelede penaltı atışları sonunda Keşlik’i 5-4’le geçerek adını yarı finale yazdırdı.
            Keşlik-İsmetpaşa maçı tartışmaları da beraberinde getirdi. İsmetpaşa’nın 13 numaralı futbolcusu Furkan Ceylan’ın doğumunun ya da ikametinin farklı bir yer olduğunu iddia eden Keşlikliler, Tertip Komitesi’ne itiraz etti.
            Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, itirazı kayda aldıklarını ve sonucun kısa sürede netleşeceğini söyledi. Keşlik haklı bulunursa, İsmetpaşa hükmen yenik sayılacak.
            Heyecanın bir an olsun eksilmediği Köyler Ligi’nde kimin şampiyon olacağı merakla bekleniyor. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak yarı final ve final maçlarının ardından turnuvanın en büyüğü belli olacak.
            Bu Cumartesi günü yarı final ilk maçında saat 11.00’de Beylik-Hamidiye ve 13.00’te ise İsmetpaşa-Ortasarıbey final için kozlarını paylaşacak.
            27 Aralık günü ise saat 11.00’de üçüncülük maçı, 13.00’te ise Köyler Ligi’nin, “Şampiyonu”nu belirleyecek final karşılaşması oynanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.