Köyler Ligi’nde heyecan dorukta!

Bayram mesaisinde çeyrek finale çıkanlar belli oldu:
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nce organize edilen ve Süt Birliği’nin büyük destek verdiği, “Köyler Ligi Futbol Turnuvası” bayramda da devam etti. Geçen hafta oynanan maçlar sonunda çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu.
            Turnuvada grup maçları 05-06 Aralık’ta tamamlanacak ancak, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından ilk 8’e giren takımlar kesinleşti.
            Buna göre A ve B grubunda ilk üç sırada yer alacak takımlar; Hamidiye, İsmetpaşa, Beylik, Keşlik, Eskikaraağaç ile Akçakoyun, C grubunda ise ilk ikiye giren; Harmanlı ve Ortasarıbey çeyrek finali garantiledi. Önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmaların ardından gruplardaki son durum da netleşmiş olacak.
            A Grubu’nda bu hafta oynanan maçlarda Hamidiye fırtınası devam etti. Güçlü İsmetpaşa’yı 3-0 yenen Hamidiye 5 maç sonunda topladığı 13 puanla liderliğini garantiledi. Eğer İsmetpaşa son maçında Sultaniye Pamukspor’a yenilirse, grubu averajla üçüncü sırada tamamlayacak.
            Grubun diğer kritik maçında Beylik, Sultaniye Pamukspor’u 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Çeyrek finale çıkmayı garantileyen Beylik Işıkspor, son maçta İsmetpaşa’nın Sultaniye Pamuk’a yenilmesi durumunda averajla grup ikincisi olacak aksi halde İsmetpaşa, bir puan dahi alsa ikinciliğini korumuş olacak.
            A grubunda iddiası bulunmayan iki takımın maçında Tophisar, Bakırköy’ü 3-1 yenmeyi başardı ve turnuvaya galibiyetle veda etti. Bakırköy ise, ilk hafta alınan 2-2’lik Hamidiye beraberliğinin dışında oynadığı üst üste dört maçını kaybederek, grup sonuncusu oldu.
            Bu hafta B grubu da nefes kesen maçlara sahne oldu. Turnuvaya 4-0’lık Doğla mağlubiyeti ile başlayan Akçakoyun hafta sonu 5-3’lük Sazlıca zaferiyle üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Turnuvanın flaş ekibi Eskikaraağaç ise tecrübeli Keşlik’e 4-2 yenilerek mağlubiyetle tanıştı. Sultaniye Gençlik ise Doğla’yı 3-1 yendi.
            Köyler Ligi’nde C grubunda geçen hafta maç oynanmadı. Harmanlı 5 maç sonunda 11 puanla liderliğini garantilerken, Ortasarıbey de topladığı 9 puanla ikinci sırada yer aldı. Turnuvanın diğer bir başarılı takımı Gölkıyı ise oynadığı 5 maçın 1 birini kazandı, dördünden beraberlikle ayrıldı. 7 puana ulaşan Gölkıyı Köyler Ligi’ne veda etti.
            Turnuvada bu hafta oynanacak karşılaşmalardan sonra grup maçları sona erecek. 05 Aralık’ta saat 11.00’de Eskisarıbey-Yenisarıbey, saat 13.00’te Akçakoyun ve Eskikaraağaç karşı karşıya gelecek. 06 Aralık’ta saat 11.00’de oynanacak İsmetpaşa-Sultaniye Pamuk maçının ardından grup maçları tamamlanmış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.