Köyler Ligi’nde grup maçları sona erdi

Karacabey'de büyük bir heyecana sahne olan Köyler Ligi'nde grup maçları geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.
    Buna göre A Grubu'nda Hamidiye ve Subaşı, B Grubu'nda Bakırköy ve Sultaniye, C Grubu'nda ise Keşlik ile Ortasarıbey direkt olarak çeyrek finale yükseldi. Diğer taraftan gruplarında üçüncü olan Akçakoyun (A Grubu), Taşlık (B Grubu) ve İsmetpaşa (C Grubu) arasında oynanacak mini turnuvanın ardından en çok puanı toplayan 2 takım çeyrek final bileti alacak.
    Büyük bir heyecana sahne olan Köyler Ligi son grup maçlarında yine nefesler tutuldu. A Grubu'nda lider Hamidiye'yi 2-0 yenen Akçakoyun, Beylik'in Subaşı ile golsüz berabere kalmasıyla çeyrek final iddiasına devam etti. Bu sonuçların ardından A Grubu'nda Hamidiye birinci, Subaşı ikinci ve Akçakoyun da üçüncü oldu.
    B Grubu lideri Bakırköy, Cumartesi günü İlçe Stadı'nda oynanan maçta Gönü'yü 3-1 yenerek 6. maçında 5. galibiyetini aldı. Sultaniye Tophisar'ı 3-0'la geçerek ikinci olurken, Hotanlı'yı aynı skorla (3-0) yenen Taşlık ise, grup üçüncülüğünü elde etti. Son haftaya ikinci giren Gönü, Bakırköy'e yenilince Köyler Ligi'ne veda etti.
    C Grubu'nda çeyrek finali geçtiğimiz hafta garantileyen ancak grup liderliği için sahaya çıkan Keşlik, zorlu maçta Yenikaraağaç'ı 1-0 yendi. Grup ikinciliği için mücadele eden Ortasarıbey, son haftaya ikinci giren İsmetpaşa'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. İsmetpaşa ise, aldığı bu mağlubiyet nedeniyle üçüncü oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.