KOSGEB Müdürü girişimci adaylarıyla buluştu

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB arasında imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü kapsamında düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin 10. Etabı 22-26 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. KTSO, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerini KOSGEB Bursa Müdürü Erkan Güngör ile bir araya getirdi.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda EğitmenTürker Duran tarafından verilen 4 günlük eğitim programında; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri ile sorumlu girişimcilik kavramı ve tecrübe paylaşımı, işletme kavramı, işletmenin fonksiyonları, türleri, kuruluş şekilleri, mali ve hukuki sorumluluklar, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan iş modeli ve iş planına yönelik atölye çalışmaları; KOSGEB destekleri, başvuru uygulama süreçleri, desteklerde dikkat edilecek hususlar kursiyerlere anlatılıyor.
Başkan Güncü; “Girişimcilere destek olmaya devam edeceğiz”
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından yapılan açıklamada; “Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de kendi işini yapmak ve geliştirmek isteyenlerin sayısı oldukça çok. Oda olarak yeni girişimcilere destek olmak üzere bu programa önem veriyoruz ve geleneksel hale gelen bu programı her yıl 1-2 kez düzenliyoruz. Yeni girişimcilerimizin bir an önce projelerini hazırlamalarını ve iş hayatına başlamalarını temenni ediyoruz.
Onuncu etabını gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde bugüne dek 300 girişimci adayına girişimcilik eğitimi vermiş olduk. Eğitim verdiklerimiz arasından 55 girişimci kendi işyerlerini açarak hem iş üretmeye hem de istihdam yaratmaya başladılar” ifadeleri yer aldı.
KOSGEB Bursa Müdürü Erkan Güngör, girişimci adayları ile bir araya geldi
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, Girişimcilik Eğitiminin üçüncü gününde KOSGEB Bursa Müdürü Erkan Güngör’ü girişimcilerle buluşturdu.
Erkan Güngör girişimci adaylarına KOSGEB’in girişimcilik desteği dışındaki diğer destekleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunurken; Karacabey TSO’nun girişimcilik eğitimi faaliyetlerine sağladığı destekler için teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.