Komutan Hacıoğlu’ndan Karacabey’e övgü

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesinden Tümgeneral rütbesine terfi ettirilen ve Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan Erzurum’a atanan Ahmet Hacıoğlu adına düzenlenen resepsiyona katıldı.
*Resepsiyonda Bursa protokolü ile bir araya gelen Hacıoğlu, Karacabey’e ve longoza övgüler yağdırarak, ilçedeki güzelliklerin farkına varılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesinden Tümgeneral rütbesine terfi ettirilen ve Erzurum’a atanan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, düzenlenen resepsiyonda Bursa’ya veda etti.
Resepsiyonda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen Hacıoğlu, Karacabey halkının çok şanslı olduğunu belirterek, ilçedeki güzelliklerin farkına varılması gerektiğine dikkat çekti.
15 Temmuz darbe girişimi akşamından sabaha dek Meclis kapısında silah arkadaşlarıyla verdiği mücadele ile anılan ve “Kahraman Paşa” olarak adlandırılan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, düzenlenen veda kokteylinde yakın dost ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Bursa’ya gelerek 2 yıl boyunca Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nı başarıyla sürdüren Tuğgenerel Hacıoğlu, son çıkan kararname ile Tümgeneralliğe terfi ederken, yeni görev yeri de Erzurum oldu.
Sevenleri yalnız bırakmadı
Hacıoğlu, hafta başında yayınlanan kararnamenin ardından önceki gün Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nda verilen veda kokteylinde Bursa protokolü ile bir araya geldi.
Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş’ın da aralarında yer aldığı geniş protokol katılımının yanı sıra ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve Hacıoğlu’nun sevenleri de kokteylde kendisini yalnız bırakmadı.
Karacabey halkı çok şanslı
Kokteylde Bursa’nın güzelliklerinden ve sıcak dostluklardan bahseden Hacıoğlu, konuşmasında Karacabey’e de yer verdi.
Hacıoğlu, ilçenin doğal güzelliklerine duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Karacabey halkı gerçekten çok şanslı. Çünkü dünyanın sayılı güzellikleri ile bir arada yaşıyorlar” dedi.
Özellikle Karacabey Longozu’na övgüler yağdıran Hacıoğlu, bu yerleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.
Başkan Ali Özkan da, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile tanışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Özkan, Hacıoğlu’nun 2 yıl boyunca Bursa’da çok güzel çalışmalara imza attığını belirterek, kendisine Karacabey Longozu ve Karacabey görsellerinin bulunduğu porselen hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.