Koç’tan yatırım hamleleri

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, yatırımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirirken, ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atacaklarını söyledi.
    İlk olarak Anadolu Lisesi yanında inşaatına başlanan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ile ilgili bilgi veren Koç, yaklaşık 1.6 milyon TL maliyetli bu hizmeti 29 Ekim'de Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceklerini duyurdu.
    Bin 700 metrekare kapalı alan içinde 600 metrekarelik 2 adet basketbol, voleybol ve hentbol sahalarının bulunacağını belirten Başkan Koç, bunların yanı sıra; halter, güreş, masa tenisi salonları, duşlar, soyunma ve antrenör odaları ile engelli gençlerin de kullanabileceği çok amaçlı bir kapalı spor salonunu Karacabey'e kazandıracaklarını kaydetti.
    Söz konusu kapalı spor salonunun antrenman amacıyla hizmet vereceğini dile getiren Koç, 12 ay rahatça kullanılabilecek yerde, doğalgaz ısıtma sisteminin bulunduğunu ifade etti.
Sportif tesisleri bitmiyor
Diğer taraftan yapımı devam eden Mustafa Erdoğan Parkı'na da 2 adet voleybol, basketbol, tenis ve halı saha yapacaklarını belirten Koç, bu hizmetlerin Karacabey'in en az 10 yıllık sportif ihtiyacını karşılayacağını söyledi.
Parke taş hizmeti
Birkaç gün içinde parke taş döşemeye başlayacaklarını dile getiren Başkan Ergün Koç, ilk etapta Terminal önünden start alacak çalışmaların daha sonra Adliye yolu sonuna kadar süreceğini belirtti.
Alt yapı tümüyle değişiyor
Karacabey'de özellikle yağışlı havalar nedeniyle büyük sıkıntı çeken bazı mahaller başta olmak üzere, ilçenin tümüyle alt yapısının düzenleneceği bilgisini veren Koç, bu konuda Ankara'dan bir firmayla sözleşmenin imzalandığı ve proje çizim çalışmalarına başlanacağını kaydetti.
    Tüm Karacabey'in alt yapısının düzenleneceğini yineleyen Başkan Koç, “İlk olarak projenin bütünüyle başlaması için İller Bankası'na başvuracağız. Olumsuz bir yanıt alınması halinde projemize, sorunlu mahallelerimizden başlayacağız. Bu alt yapı hizmetine sanayi bölgeleri de dahildir” dedi.
Hali Hazır Harita çalışması
Koç, Karacabey'in ayrıntılı olarak gösterildiği, Hali Hazır Harita çalışmasına da kısa süre içinde başlayacaklarını vurguladı.
    Koç, en son 1974 yılında yapılan haritanın günümüz koşullarında güncelleneceğini, ilçenin tüm detaylarının yer alacağı bir haritanın oluşturulacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.