Koçtan kafa karıştıran atak

İmar Komisyonu’nda yer alan Özatilla’nın Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmesi ilginç bulundu:

Belediye Başkanı Ergün Koç’un, yıldızının bir türlü barışmadığı Özatilla’ya başkan yardımcılığı görevi vermesi siyasi kulislerde “İnce Plan” olarak değerlendirildi.

Koç’un, Belediye İmar Komisyonu’nda yer alan Özatilla’yı kendi tarafına çekerek Ağustos Ayı’nda suya düşen “Yeni Sanayi İmarları” ile ilgili alınacak kararlarda zorluk çıkarmamasını düşlediği ifade edildi.

İlçede “Rant Projesi” olarak büyük yankı uyandıran plan değişikliği konusunu yeniden meclise taşıyacağı ileri sürülen Koç’un, Özatilla’ya verdiği bu görevle işini sağlamlaştırmak istediği vurgulandı.

Tüm bu iddiaların ardından Nurgül Özatilla’nın bundan sonra nasıl bir tutum içinde olacağı ise merakla bekleniyor. AK Parti’de 6 yıl Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Nurgül Özatilla’nın, Belediye’de Seçkin Eken’le birlikte Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı bildirildi.

Seçkin Eken ile aynı odayı paylaşacak olan Özatilla’nın, halkın sorunlarının çözümlenmesinde yardımcı olması ve yoğunluğun en aza indirmesi için bu göreve getirildiği kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.