Koç’a öğrencilerden “dilekçeli” teşekkür

Karacabey Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Ergün Koç’u makamında ziyaret ederek, 200’e yakın teşekkür dilekçesi sundu.
Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’un makamında ağırladığı öğrenciler öncelikle kendisine çiçek takdim etti. Ardından söz alan öğrenciler, “Gerçekten öğrencilerin menfaatlerine yönelik ve sosyal anlamda güzel projelere imza atıyorsunuz. Özellikle Çamlık bölgesinde, öğrencilerin boş zamanlarını sosyal ve medeni bir ortamda geçirmesini sağladınız. Çamlık Nostaljik Kafe, hem müşteri memnuniyetiyle, hem ekonomik fiyatlarıyla öğrenciler için ideal bir mekan oldu. Bunun yanında yeni yapılmakta olan Mustafa Erdoğan Parkı ile Çok Amaçlı Spor Salonu’nu heyecanla beklemekteyiz. İcraatlarınızdan oldukça memnunuz. Umuyoruz ki yeni dönemde yeniden seçilirsiniz ve öğrencilere yönelik çalışmalarınızı sürdürürsünüz” ifadelerine yer verdi.
Çok duygulandığını belirten Başkan Koç ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime öncelik verdik. Bugün ilçedeki neredeyse tüm okulların boya, badana ve bunun yanında teknik desteğini Belediyemiz sağlamaktadır. Hiç gündemde yokken, ilkokullarda süt dağıtımını yapıyorduk. Sadece eğitim amaçlı bir spor salonunu bitirdik ve açılış tarihini beklemekteyiz. Esentepe’de yer alan Çamlık bölgesini siz değerli öğrencilerimize yakışır bir mekan haline getirdik. Çamlık Nostaljik Kafe ise özellikle öğrencilerimiz başta olmak üzere halkımızın rağbet göstereceği bir yer olması için fiyatlarımızı minimum düzeyde tutmaktayız. İcraatlarımızı biz hiçbir zaman yeterli görmedik ve daha fazla için çalışmaktayız” dedi.
Aldığı çiçek ve teşekkür dilekçelerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Koç, öğrencilerden kendisini bir ağabey olarak görmelerini ve her zaman yardım için kapısını çalabileceklerini belirterek, öğrencilere derslerinde başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.