Koç yolun sonunda!

Güzel’den Belediye Başkanı hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu:

Denetleme Komisyonu Başkanlığının yanı sıra söz konusu yıllarda İmar Komisyonu Başkanlığı da yapan Güzel, tüyü bitmemiş yetim hakkını sonuna kadar savunacağını söyledi.

            Belediye Başkanı Ergün Koç’u gerek mecliste ve gerekse de grup toplantılarında defalarca uyardığını belirten Orhan Güzel, “Ancak hiç kulak asmadı. Şimdi gitsin yargı önünde hesap versin” dedi.

Karacabey’de 29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliğine seçildiğini belirten Güzel, “2009 yılında Belediye gelir-giderlerini Denetleme Komisyonu Başkanlığı’na seçildim. 2010 yılında Belediye Encümen Üyeliğine seçildim. 2011 yılında Belediye İmar Komisyonu Başkanlığına seçildim. Encümen üyeliği yaptım.

Kısaca, 3 yılı aşkındır Belediye Başkanı Ergün Koç ile birlikte mesai yapmaktayım. Bu süre içinde Belediye’de gördüğüm usulsüzlükler ve yolsuzluklar nedeniyle Başkan Ergün Koç’u defalarca uyardım.

Meclis toplantılarında ve AK Parti Grup Toplantılarında gündeme getirdiğim yolsuzluklarla ilgili Belediye Başkanının uyarılarımızı dikkate almadığını ve hiçbir olumlu işlem yapmadığını gördüm.

Yolsuzlukların sürmesi üzerine Başkan Ergün Koç’u Belediye’yi zarara uğratanların bir parçası olarak gördüm.

Bu nedenlerde, 3 yıldır içinde bulunduğum Belediye’de 2009 ve 2011 yılları Denetleme Komisyonu’nda görev yaparken tespit ettiğim çıkar amaçlı yolsuzluklar ve usulsüzlüklerle ilgili suç duyurularını yapmayı görev saydım” şeklinde konuştu.

Belediye’deki yolsuzluklara göz yummayı, saçı bitmedik yetimlerin hakkını korumamakla eş değer tuttuğunu dile getiren AK Parti Belediye Meclis Üyesi Orhan Güzel, “Kim günah işlerse faturasını elbet bir gün öder. Ergün Koç dönemi kapanıyor. Partimiz, sapla samanı ayıracak olgunluktadır. Karacabey’e geç kalan hizmetleri kısa sürede getirecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.