KMTAL’den mesleki teknik gezi

Karacabey’de eğitim yılının ilk mesleki teknik gezisini Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Karacabey Demirci Marangoz ve Benzerleri Odası ile imzalanan protokol çerçevesinde öğrenciler, Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri İstanbul Tüyap 2016 Fuarı’na katıldı.
Gezi hakkında bilgi veren Okul Müdür Yardımcısı Sait Eroğlu, “Protokol çerçevesinde gerçekleşen teknik geziye, tüm masrafları oda tarafından karşılanmak üzere 3 öğretmen ve 45 kişilik öğrenci grubu gidildi. Teknik gezide; öğrencilerimizi kapalı kapılar ardından ve sınıfın sıkıcı havasından kurtarıp, gözlem yaparak doğrudan bilgi ve tecrübeye ulaştırmayı amaçladık.
İleriki günlerde imzalanan protokol çerçevesinde sıradaki gezimiz Automecanika İstanbul 2017 Fuarı olacaktır. Oda Başkanı Nedim Sındıran’a eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Diğer sanayi kuruluşları ile de farklı konularda işbirliği protokollerinin yapılması noktasında çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.