Kitap Sayımız Artmaya Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında yürütülen Mutlu Kitaplar projesi ile Karacabey’deki kitap sayısı artmaya devam ediyor.

‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında yürütülen Mutlu Kitaplar projesi için Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası 625 kitap, Karacabey Ticaret Borsası 500 kitap katkısıyla toplam 1125 kitap Okul Kütüphanelerine kazandırıldı. Kitaplar okullara teslim edilirken Yaban Hayatı Fotoğrafçısı ve aynı zamanda Doğa Hikayeleri Yazarı Alper Tüydeş, öğrencilerle sohbet edip, kendi kitaplarını imzalayarak, hediye etti.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Okullarımız özelinde yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla ilçemiz genelindeki kitap sayımız her geçen gün artmaktadır. Projemize ilgi gösteren ilçemiz halkına teşekkür ediyor, okudukları ve evde kitaplıklarında bulundurdukları kitaplardan öğrencilerimizin de okumasına değer gördükleri kitapları okullarımıza teslim ederek projemize olan katkılarının artarak devam etmesini bekliyoruz” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.