Kırmızı Et Üreticileri Birliği kuruluyor

Karacabey Ziraat Odası, “Kırmızı Et Üreticileri Birliği”nin kuruluş çalışmalarının son aşamaya geldiğini duyurdu.
Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ile Meclis Başkanı Nuri Karaca yaptığı açıklamada, ülkede ve Bursa’nın birçok ilçesinde teşkilatlanan “Kırmızı Et Üreticileri Birliği”nin Karacabey’de de kurulacağını açıkladı. Birliğin kuruluşuyla ilgili 21 Ocak 2014 tarihinde saat 13.30’da Ticaret Borsası’nda toplantı düzenleneceğini duyuran Ziraat Odası Yöneticileri, tüm besicileri toplantıya davet etti.
Birliğin geçici başkanlığını Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca’nın üsleneceği belirtilirken, kuruluş heyetinin ise toplantıda besiciler tarafından oluşturulacağı kaydedildi.
Toplantıya eski İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bursa Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdoğan Ceylan ve Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği yönetim kurulu üyesi Şaban Çetizli’nin de katılacağı belirtildi.
Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ile Meclis Başkanı Nuri Karaca, “Kasaplık hayvanlarda uygulanan tüm desteklemelerden faydalanmak için bu birliğe üye olma zorunluluğu var. Bu önemli toplantıya ilçemizde hayvancılık yapan tüm besicilerin katılımı büyük önem taşımaktadır. Tüm hayvancılar davetlidir” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.